Informatie

Informatie

Bij Natuursteen Polet kunt u een unieke grafsteen, grafmonumenten of gedenksteen laten maken en ontwerpen.


“De herinnering levend houden”

Op ambachtelijke wijze vervaardigen wij diverse soorten gedenktekens. Alles is in rust en geheel naar eigen wens samen te stellen. Vervolgens maken wij met grote precisie en oog voor detail het grafmonument. Voor het onderhoud van grafmonumenten bieden wij een hoop flexibele mogelijkheden.

U bent hierbij van harte welkom om mee te kijken of tussentijds kleine aanpassingen te doen. Als alles naar wens is plaatsen wij de grafsteen. Heeft u vragen of interesse neem dan gerust contact met ons op.
Persoonlijk gesprek of meer info? Neem gerust contact op
Wij maken gebruik van diverse materialen:
Samen met onze leveranciers bieden wij de mogelijkheid om zelf ruwe stenen en andere soorten natuursteen of materiaal uit te zoeken.
Grafsteen zandstralen grafmonumentenshowroom grafstenen grafmonumenten
Ons werkgebied beslaat heel Nederland, maar voornamelijk regio Utrecht. Wij plaatsen in onder andere: Ameide, Amersfoort, Amsterdam, Benschop, Bergambacht, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, Cothen, Culemborg, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen, Gouda, Haastrecht, Harmelen, Houten, IJsselstein, Leerdam, Leusden, Lopik, Maarn, Maarssen, Meerkerk, Montfoort, Nieuwegein, Odijk, Oudewater, Polsbroek, Schalkwijk, Soest, Soesterberg, Tienhoven, Utrecht, Vianen, Vreeswijk, Waddinxveen, Woerden en Zeist.